ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

CHARLA

FET A OSONA PRODUCTES AGROALIMENTARIS | OSONA TURISME
Fet a Osona Productes Agroalimentaris | Osona Turisme

Activitat professional impartida per Osona Turisme; programada per l'1 d'octure a les 16:00 hores dins de l'Observatorium Gastronòmic Osona.

Fet a Osona és una iniciativa de la xarxa de productes de la terra que té com a principal objectiu donar a conèixer els productors i els productes d'Osona, obrint les portes de tot allò que té a veure amb la seva gastronomia. D'aquesta manera, el visitant pot viure una experiència única, on tindrà l'oportunitat de participar de forma activa amb la gastronomia de la comarca.

En l'activitat Productes agroalimentaris, donarem a conèixer els objectius i accions del projecte. A més a més explicarem el catàleg de productes agroalimentaris d'Osona per donar a conèixer tota la seva elaboració, activitat i qualitat del producte. Comentant les diverses empreses on la seva activitat és l'elaboració per seguir aprenent amb la gastronomia.

Es necessita entrada de la Fira Observatorium Gastronòmic. Pots obtenir-la gratuïtament en següent enllaç: http://bit.ly/2uJlho2 (Ticketea)

 

 


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons