ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

CHARLA

CCCB-VIATGES EN VINYETES-TROBADA AMB PETER KUPER
CCCB-Viatges en vinyetes-Trobada amb Peter Kuper

CCCB- Viatges en vinyetes. La literatura de viatges a través de la ficció gràfica

Trobada amb Peter Kuper, que conversarà amb Pere Ortín

Kosmopolis aborda el gènere de la ficció gràfica amb una doble activitat. Presenta una xerrada amb lautor nord-americà Peter Kuper i un taller de realització de cròniques de viatge a càrrec de Jorge Carrión i Sagar.

En els darrers anys la crònica de viatges il·lustrada, ja sigui en format de còmic o dsketching, sha consolidat com un gènere narratiu de gran impacte global. La programació contínua de Kosmopolis es fa ressò daquest fenomen i convida un dels seus grans protagonistes, lautor nord-americà Peter Kuper, premi Eisner i professor convidat de novel·la gràfica a la universitat de Harvard, que conversarà sobre la seva obra amb Pere Ortín, director dAltaïr Magazine.

Programa de la sessió:

- Presentació del número especial «Viatges dibuixats» dAltaïr Magazine, a càrrec de Pere Ortín i Mario Trigo

- Trobada amb lescriptor i historietista Peter Kuper, que conversarà sobre la seva obra amb Pere Ortín

Al matí hi ha un taller de còmic de no ficció, de conceptualització, producció, desenvolupament i publicació de projectes de còmic de no ficció, a càrrec de dos destacats representants del gènere a lEstat espanyol, lescriptor Jorge Carrión i el dibuixant Sagar. Per comprar entrades pel taller (inclou trobada de la tarda), cliqueu aquí.

Informació pràctica:

Preu: 3€  / Gratuït per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (educació obligatòria) i jubilats amb Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB a recollir l'entrada corresponent. Disponibles sempre que hi hagi entrades a la venda)

Hi ha servei de traducció simultània italià-català


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Mediante este tour, los visitantes tienen el privilegio de pasear alrededor de las antiguas haciendas de los zares en Moscú. Gracias a las explicaciones de un guía de habla hispana, dur... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons