ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MÚSICA

PAU CASARES TRIO
Pau Casares Trio

Pau Casares Trio

El jazz de Nova Orleans és lorigen del jazz actual. Es considera que aquesta música, pròpia del poble afroamericà dels Estats Units, va néixer en aquesta ciutat de Louisiana a principis del segle XX. Fins llavors, la música havia estat principalment vocal: es cantaven work songs (cançons de treball), gòspel (música desglésia) i blues (sobre temes de la vida quotidiana).  
 
Es podria dir que el jazz neix quan la música afroamericana es comença a interpretar amb instruments de vent. Així, en el repertori trobem blues, gòspel i work songs en versions instrumentals, però també música de moda a lèpoca, com ara marxes, ragtimes i cançons populars. I Pau Casares Trio toca peces daquesta música prenent com a referència les interpretacions dels grans músics de Nova Orleans: Louis Armstrong, Jelly Roll Morton, King Oliver, Johnny Dodds, Sidney Bechet, Kid Ory o Omer Simeon, entre daltres.

 

 

A continuació, el cartell complet del cicle.

 

Per més informació, fes clic aquí.

 

 


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad impre... (leer más)
BERRIZ ABADIÑO
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons