ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

entradas-Black-Friday-ticketea
entradas-Black-Friday-ticketea
ARTES ESCÉNICAS

LA FÀBRICA
La Fàbrica
De molts anys les poblacions del nostre entorn han estat lligades al món del tèxtil, ja en tenim referències del segle XVI i XVII, però serà als anys 50 i 60 del segle XX quan la indústria tèxtil va tenir la màxima prosperitat. Va ser pels voltants de 1975, ja amb una crisi molt important que va començar la seva davallada fins a la seva total desaparició en anys posteriors. En els anys de prosperitat, pràcticament la majoria de famílies tenien algun membre o algunes inclús tots ells, que treballaven al tèxtil. Les fàbriques tèxtils doncs, han tingut un pes important en la nostra vida. D'aquí surt el projecte de "La Fàbrica". Un espectacle basat en poemes de Miquel Martí i Pol, dela seva obra obra La Fàbrica, amb la qual ens sentim molt identificats. L'entomem com un reconeixement a totes les persones que la fàbrica va marcar les seves vides i les seves trajectòries. El projecte planteja un espectacle on el recitat, la música, en bona part electrònica i puntualment la flauta travessera, la dansa contemporània i la llum, siguin elements indissociables del muntatge i que, més que acompanyar-se, s'interrelacionin per crear un espai i ujna atmòsfera que embolcalli l'espectador i el transporti a l'essència de la poesia de Miquel Martí i Pol.

Probablemente te interese mucho...
El Lago de los Cisnes en MadridEl Ballet clásico El Lago de Los Cisnes llega al Teatr... (leer más)
MADRID
Què fa que El Llac dels Cignes sigui el ballet més estimat de tots els temps" La seva... (leer más)
ESPARREGUERA
El Trencanous de Txaikovski és un dels ballets més representats quan sapropen les dat... (leer más)
RUBÍ
El Trencanous de Txaikovski és un dels ballets més representats quan s"apropen les da... (leer más)
RUBÍ
RUSSIAN CLASSICAL BALLET, la prestigiosa compañía de Moscú, dirigida por la famosa ba... (leer más)
GRANADA
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad impre... (leer más)
BERRIZ ABADIÑO
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons