ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

ARTES ESCÉNICAS

LA FÀBRICA
La Fàbrica
De molts anys les poblacions del nostre entorn han estat lligades al món del tèxtil, ja en tenim referències del segle XVI i XVII, però serà als anys 50 i 60 del segle XX quan la indústria tèxtil va tenir la màxima prosperitat. Va ser pels voltants de 1975, ja amb una crisi molt important que va començar la seva davallada fins a la seva total desaparició en anys posteriors. En els anys de prosperitat, pràcticament la majoria de famílies tenien algun membre o algunes inclús tots ells, que treballaven al tèxtil. Les fàbriques tèxtils doncs, han tingut un pes important en la nostra vida. D'aquí surt el projecte de "La Fàbrica". Un espectacle basat en poemes de Miquel Martí i Pol, dela seva obra obra La Fàbrica, amb la qual ens sentim molt identificats. L'entomem com un reconeixement a totes les persones que la fàbrica va marcar les seves vides i les seves trajectòries. El projecte planteja un espectacle on el recitat, la música, en bona part electrònica i puntualment la flauta travessera, la dansa contemporània i la llum, siguin elements indissociables del muntatge i que, més que acompanyar-se, s'interrelacionin per crear un espai i ujna atmòsfera que embolcalli l'espectador i el transporti a l'essència de la poesia de Miquel Martí i Pol.

Probablemente te interese mucho...
"EL CASCANUECES"RUSSIAN CLASSICAL BALLETRUSSIAN CLASSICAL BALLET, la prestigiosa compañía de Moscú, dirigida por la famosa ba... (leer más)
Tarifas*:-Empadronados:10% de descuento disponible para personas empadronadas en municipios de la provincia de Zamora con una... (leer más)
LA BELLA Y LA BESTIA - BALLET DEL PALACIO DE HIELO DE MOSCÚ en Torrejón de Ardoz Disfruta de la obra LA BELLA Y LA BESTIA - B... (leer más)
PREMIO AL MEJOR ESPECTÁCULO DE DANZA TEATRO ROJAS DE TOLEDO 2017LA BELLA DURMIENTE, ballet en cuatro actos con prólogo.MÚSICA... (leer más)
El lago de los cisnes, un clásico imperecedero que seduce a cualquier generación.Encargado por el Teatro Bolshói de Moscú, en... (leer más)
El cascanueces por el ballet de la Royal Opera House en el Teatro Wagner en Aspe (Alicante) No te pierdas la representación d... (leer más)
BALLET DEL PALACIO DE HIELO DE MOSCÚ "LA BELLA Y LA BESTIA" en Torrejón de Ardoz Disfruta de la obra BALLET DEL PALACIO DE HI... (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons